Támogatói Társaság

Ha nincs lehetőséged kilátogatni a menhelyre, mert:

Akkor csatlakozz hozzánk és támogass minket úgy, hogy Te mondod meg mire költsük az adományt!
A Fehérvári Állatotthon lelkes önkéntesei 2011. Október 1-én megalapították a székesfehérvári Támogatói Társaságot (rövidítve: TT).
A Társaság azzal a céllal alakult, hogy havi fix bevétellel segítse a Fehérvári Állatotthon működését.
Állatotthonunk állami támogatás és elegendő adomány híján súlyos anyagi gondokkal küzd, melyek miatt jövője bizonytalan. Célunk, hogy folyamatosan elegendő pénz jusson az állatok ellátására, műtétére, oltására illetve a menhely működtetésére (víz, áram, villany, stb.)
Ehhez a segítségnyújtáshoz egy biztos anyagi bevétel szükségeltetik adakozó állatbarátok és cégek felajánlásából.
Éves szinten 8-900.000 forint között mozog a társaság bevétele.
A befolyt adományt rendkívül hatékonyan próbáljuk felhasználni mind a menhely körülményeinek javítására, bővítésére, fejlesztésre, eszközvásárlásra, mint pedig az ivartalanítási programok szervezésére, amire a menhelynek nincs megfelelő forrása. Havi szinten támogatjuk a szervezetet, illetve kitűzött programjait. A kitűzött program mindig a TT-által megszavazott célt támogatja, mint például egy új kenel megépítése, ivartalanítási akciók, 1 kiválasztott kutyus speciális tápjának a megvásárlása stb.

Tagság:

A Támogatói Társaságnak tagja lehet bármely magánszemély vagy cég, aki folyamatos anyagi támogatást kíván nyújtani.
Nincs más teendője, mint a bankszámláján beállítani havi rendszerességgel az átutalást ami min. 500 Ft/hó HEROSZ TT megjegyzéssel az Állatotthon ennek a klubnak az elkülönített bankszámla számára:
OTP 11736006-20392886-00000000
HU94 1173 6006 2039 2886 0000 0000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Lehetőleg az adomány minden hónap 15-ig érkezzen be a HEROSZ TT számlájára. Természetesen lehetőség van továbbra is csekken befizetni az adományt.
Az első átutalás után a ttfehervar@herosz.hu címen jelezni kell, hogy a társaság tagja lett. Ha valaki nem szeretné hogy az adatlapja és az adománya összege szerepeljen a weboldalon, kérjük jelezze e-mailben.
A gyorsabb és hatékonyabb információcsere érdekében a TT tagjai számára létrehoztunk egy zárt facebook csoportot, a tagok kérhetik ide felvételüket:
TT Facebook csoport
Várjuk minden kedves támogató jelentkezését!

Céljaink:

Kölyökkutyák, kölyökcicák:

A tömegesen beérkező kölyökkutyák és kölyökcicák immunrendszerének megerősítésére szolgáló speciális szirupok megvásárlása. Az 1 hónapra elegendő szirup ára 36.000,- Ft. Az immunerősítő, vitaminokkal telített szirup erősíti a kölykök szervezetét, amíg azok nem kaphatják meg a megfelelő védőoltásukat.

Kennelfelújítás

A kutyák által szétrágott, megrongált vagy szimplán csak elhasználódott elemek folyamatos javítása, cseréje, korszrűsítése.

Biztonsági rendszer betörés elleni kiépítése

Az utóbbi időben sajnálatos módon elszaporodott betörések megelőzésére, betörés során okozott károk megtérítésére, riasztórendszer kiépítésére szükséges költség fedezésde.

Pórázak, nyakörvek vásárlása

A kutyaséta valamint a rendezvények során elhasználódott nyakörvek, hámok, pórázok folyamatos pótlása, újak beszerzése.
2015-ben és 2018-ban is szükség volt nagyobb készletfrissítésre.

Ivartalanítás

Minden 6 hónap feletti állatot ivartalanítva adunk ki, ez éves szinten mintegy 4-500 műtét elvégzését jelenti. Lehetőségekhez mérten hozzájárulunk egy-egy rászoruló külsős állat műtétjéhez is, utcai macskák ivartalanításában is részt veszünk.

Amit már sikerült megvalósítani:

Új épületünkbe áram és fűtés bevezetése

IBM pályázatból és német támogatók segítségével elkészült az új épület és a karantén földgáz fűtése.

Macskakarantén korszrűsítése

A szűkös macskakarantén bővítése, felújítása, korszerűsítése. A belső rész teljesen felújításra került, az épület fölé tető került, így sokkal jobb a hőháztartása, a téli időszakban a fűtésre rásegít, nyáron pedig nem engedi annyira felmelegedni.