Vasárnapi csoportos kutyaséta


Ha szereted az állatokat és szeretnél tenni valami jót ma is, akkor csatlakozz a Fehérvári Állatotthon önkéntesei által szervezett vasárnapi csoportos kutyasétához!

Fontos tudnivalók:

A kutyasétára jelentkezni a gazditkeresek.szfv@gmail.com e-mail címen lehet, rövid bemutatkozással, az életkor megadásával! Önkéntes koordinátoraink a jelentkezővel felveszik a kapcsolatot, és egyeztetnek arról, hogy mikor lehet kijönni az állatotthonba, személyes találkozóra. 14 év alatti gyermeket sem a sétára, sem önkéntesnek nem tudunk fogadni, de természetesen a szülőt kísérheti 14 év alatti gyermek. 14-18 éves életkor között szülői hozzájárulást kell hozni.

Kisokos

Ahogy a házirendet 2.sz mellékletében is le van írva, nincs lehetőség arra, hogy különböző kennelekből 1-1 kutyát kiadjunk bármennyire is cuki. Ez szabály és nincs alóla kivétel! A miértekről bővebben a házirendben lehet olvasni a Vasárnapi kutyaséta mellékletben. Kérlek szóljatok másoknak is hogy minél többen legyünk. Nem csak sétáltatni lehet, hanem lelki betegeket ápolni simogatással, vagy fésülni, vagy cicákat simogatni. Minden törődés 1 lépéssel közelebb viszi őket a gazditaláláshoz. BÁRMI KÉRDÉSETEK, PROBLÉMÁTOK VAN A SÉTA FOLYAMÁN, KÉRLEK KERESSÉTEK A SÉTAFELELŐSÖKET! Tölts el egy aktív délutánt kutyusainkkal és önkéntesinkkel! Tegyél valami jót ma is, hiszen az Állatotthon kutyusainak legtöbbször csak a kutyaséták alkalmával van lehetőségük mozogni egy jót!
Várunk Téged is szeretettel!