Vissza

Állatvédelmi napközis tábor az állatotthonban 2023

A napközis táborra minden turnus betelt, köszönjük az érdeklődést!

Munkánk során mindig is nagy hangsúlyt fektettünk és fektetünk a megelőzésre. Naponta rengeteg állatvédelmi problémával találkozunk, a felelősség vállalás hiánya miatt sok állat szenved, nem elég szeretni az állatokat, de megfelelően is kell velük bánni. Hisszük, hogy neveléssel, szemléletformálással még több állaton lehet segíteni. Ennek jegyében szervezzük a nyári napközis tábort már 1995 óta. A táborba beérkezési sorrendben tudjuk fogadni a jelentkezéseket, ha egy-egy turnus betelt, azt mindig kiírjuk. A táborban a járványvédelmi szabályok betartása mind a gyermekek, mind a szülők részére kötelező, ezek egy állattartó telepen covidtól függetlenül is fontosak.
A jelentkezési lap letölthető itt:
Jelentkezési lap word dokumentum
Jelentkezési lap PDF dokumentum
A gyerekek 9-15 óra között vannak nálunk, hétfőtől péntekig. Az állatvédelem alapjaitól kezdve nagyon sok témát érintünk, sokat tanulnak, de játékos formában és közben bepillantást nyernek az állatotthon életébe, megismerik az ott élő állatok sorsát. A szülőknek nyilatkozniuk kell a gyermek egészségi állapotáról, csak egészséges, tünetmentes gyermeket tudunk fogadni a táborban. Ha egy gyermeken betegség jeleit észleljük, értesítjük a szülőt, akinek haza kell őt vinnie. A nyilatkozat letölthető itt:
Szülői nyilatkozat word dokumentum
Szülői nyilatkozat PDF dokumentum
A gyerekek a táborba szüleikkel érkeznek, és velük távoznak, nem romlandó élelmet és megfelelő mennyiségű innivalót a szülőknek kell biztosítani. Fontos, hogy az időjárásnak megfelelő ruházatban legyenek, esőkabát, sapka mindig legyen a hátizsákban. Egy jegyzetfüzet és íróeszköz is legyen a csomagban, a feladatlapokat megkapják és hazavihetik. a turnus végén a kutyasétáltatást is kipróbálhatják a gyerekek. A tábort egy játékos teszttel zárjuk, a legjobbak jutalmat kapnak.
Jelentkezni a pontosan kitöltött jelentkezési lap elküldésével lehet.

A jelentkezéseket fogadni tudjuk:

  • E-mailben: fejer.megye.herosz@gmail.com
  • Postán: 8000, Székesfehérvár, Takarodó út 5.
Egy turnusra maximum 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni, érkezési sorrendben! (A jelentkezési lapok feldolgozása időt vesz igénybe!)
A tábor díjának befizetése: a turnus hónapjában, legkésőbb a turnus hetét megelőző péntekig kell megérkeznie a díjnak a számlánkra. Vagyis
I. turnus esetén a legutolsó beérkezési határidő: 2023.06. 16.
II. turnus esetén a legutolsó beérkezési határidő: 2023.07. 14
III. turnus esetén a legutolsó beérkezési határidő: 2023.08. 11.
Befizethető az OTP számlánkra: 11736006-21466890-00000000 a következő megjegyzéssel: "Herosz napközi, turnus ideje, gyermek neve". A turnust megelőző héten fognak a szülők egy tájékoztató levelet kapni, a jelentkezési lapon megadott e-mail címre.
A jelentkezést legkésőbb lemondani a turnus kezdő időpontja előtt 10 nappal lehet, későbbi lemondás esetén a tábor díjának 70 %-át ki kell fizetni. A késői lemondással másoktól veszik el a helyet, kérjük, ezekre legyenek tekintettel.