Pocinak 22 évesen kellett új életet kezdenie

Rengeteg az állat, kutya, macska egyaránt. A megfelelő gazda megtalálása bizony nehéz feladat. Pocinak kétszer is sikerült! 

Először kölyökkorában járt nálunk, aminek bizony már 22 éve! Nagyszerű élete volt, csodás gazdi mellett. Sajnos a gazdi megbetegedett és időben gondoskodni akart Pociról, így természetesen hozzánk hozta vissza. Poci először - érthetően - nagyon morcos volt, nem tetszett neki a nagy változás, hiányolta szerető gazdáját. Jó természete azonban hamar felülkerekedett és elfogadott, megszeretett bennünket és másodszor is megtörtént vele a csoda! Újra találtunk számára egy olyan otthont, ahol biztonságban van, szeretet veszi körül.

Az új gazdi így számolt be Poci első hónapjairól:

"Üdvözlöm!

Pár nap híján 2 hónapja hoztam el Pocit, gondoltam, küldök pár képet. Engem a kezdetektől a bizalmába fogadott, simogathattam, ölbe is vehettem. Azóta a többi cicámmal is megtalálta a közös hangot, igaz, egyikükkel úgy, hogy elkerülik egymást.
 
 
Viszont nem lepődnék meg, ha guinness rekordot döntenénk és ő lenne majd a világ legidősebb cicája (ha jól tudom 31-32 év körül van a rekord tartó). Minimum 10 évet letagadhat, rohangál a lakásban, játszik, könnyedén felugrik bárhová, egy szóval remek formában van :) imádnivaló cicus.
 
 
Alapvetően nyugodt, még a porszívóra is magasról tojik, nem zaklatják fel az idegenek sem. És természetesen mindenki el van ájulva tőle, hogy mennyire gyönyörű cica! Bizony az! :)
 
 
Köszönöm Önöknek, hogy Poci velem lehet és legalább annyira elkényeztethetem, mint ahogy tette az előző gazdija. Látszik, hogy szeretetben és biztonságban élt eddig!
 
 
Üdvözlettel,
Sz. Veronika"
 
Köszönet a gazdinak és kívánunk nagyon sok örömteli pillanatot így együtt!