Kent nagyon hálás amiért otthonra lelt

Kent gazdáitól kaptunk levelet és helyzetjelentést. Mindig örömmel olvassuk az ilyet és gyönyörködünk a képekben. Ezek a történetek számunkra mindig többet mondanak, hiszen mi ismerjük az állat előéletét, hogyan, miképpen került a gondozásunkba, mennyire kiszolgáltatott volt előtte, hetekig, hónapokig dolgoztunk azon, hogy végre révbe érhessen. Nagy öröm látni ezeket a képeket és azt kívánjuk, minden védencünk hasonlóan szerencsés legyen!

Álljon itt Kent gazdájának a levele:

"Kedves Herosz!

 
A mellékelt képeken látható Joey (alias Kent ) akit 2017. augusztusában hoztunk el Tőletek.
Tele van energiával, állandóan játszana. Ügyesen megtanulta, hogy kell viselkednie pórázon. Parancsra leül és le is fekszik. Egy igazi haspók! Mindent megeszik, nem válogat.
A lábtörlő nem maradhat kint ha elmegyünk itthonról, mert az udvar közepén köt ki. Mikor hozzuk vissza tudja hogy rosszaságot tett, sunyít. Persze ez nem akadályozza meg abban hogy máskor ne vigye el!:-)
Mikor hoztuk haza, az én lábamnál ült és simogattam. Ez meg is látszik, nem tudok úgy kimenni az udvarra hogy ne jönne oda hozzám, még ha nagy játékban is van a férjemmel. Máshogy játszik velem, mint a férjemmel.
 
 
Üdvözlettel:
             Szalainé Kriszta"