Születésnapi adománygyűjtő party

Születésnapi adománygyűjtő partyra várunk szeretettel minden állatbarátot és érdeklődőt,

régi védenceinket, önkénteseinket, támogatóinkat.

A helyszín a Belváros, Városház tér 2. előtti terület.

Az időpont: május 20. szombat 11-18 óra!

Az állatotthon lakói örömmel fogadnak minden támogatást:

kutya-macskatápot, konzervet, állatfelszerelést, tisztítószereket,

takarítóeszközöket, vitaminokat, immunerősítőket.

Az állatok egészségügyi ellátását pénzbeli adománnyal is lehet támogatni, akár a helyszínen, akár a számlánkra történő utalással: OTP 11736116-20084974-00000000

Önkénteseink és jó néhány lakónk már nagyon várja a szombatot, hetek óta erre a programra készülünk.

A nap műsorvezetője Németh Gábor.

11 órakor meglepetéssel nyitunk! Ha kíváncsi vagy rá, gyere el szombaton!

A nap folyamán bemutatkozik a Fehérvári Enthroners csapata, az érdeklődők bepillantást nyerhetnek az amerikai futball szépségeibe.

Fellép a Felicita Kulturális és TáncSport Egyesület, remek hangulatot teremtve a színpadon.

Székely György a gyerekeket és a felnőtteket is megénekelteti műsoraiban.

A Country Road együttes készült gyerekeknek szóló műsorral is, de 17 órakor minden zenekedvelő csatlakozhat a felnőtt műsorukhoz, csupa ismerős, fülbemászó nótát adnak majd elő.

Benkő Andrea több alkalommal fog beszélgetni fehérvári személyiségekkel az állatokhoz fűződő kapcsolatukról, az állatvédelemről. Beszélgetéseinek címe: "Állatok az életemben." Beszélgetőpartnerei lesznek: dr. Berey Attila, állatorvos, a Herosz elnöke, Iszkádi Erika a Gárdonyi Géza Művelődési Ház igazgatója, Varga Lilla, a Vörösmarty Mihály Könyvtár igazgatóhelyettese, dr. Csernavölgyi Panna, Fehérvári Állatorvos, dr. Koller István, állatorvos, Mazsi-Vet Kft., Sohonyai Edit, írónő, Vajgerné Böhm Erika, pedagógus, környezetvédő, Győrfi Henriett, kutyatréner, Dog Garden, dr. Berkényi Tamás, a Vadmadárkórház Alapítvány alapítója, Bíró Zsolt, Krepsz Gyöngyi, zoológus, a Herosz Fehérvári Állatotthonának vezetője.

A nap folyamán meg lehet ismerni az állatotthon munkáját, néhány lakóját, örökbe fogadásra is van lehetőség. Az állattartók kérdéseire szakemberek adnak választ: kutyakozmetika, kutyaviselkedés, állategészségügy. Úri Anikó kutyakozmetikus, Győrfi Henriett és Gíla Dorottya kutyatrénerek (Dog Garden), dr. Csernavögyi Panna és Morvay András állatorvosok (Fehérvári Állatorvos), dr. Koller István állatorvos (Mazsi-Vet) várják a kérdéseket egész nap. Az állatotthon önkéntesei szívesen adnak tájékoztatást az állatvédelemről, önkéntességről, a vasárnapi sétákról, az örökbe fogadás feltételeiről.

A gyerekeket is sok érdekesség várja: arcfestés, kézműves játszóház, állatsimogató, Székely György és a Country Road gyermekműsora és a játékok: a sárkány, a vasorrú bába és társaik.

Köszönjük a fellépőknek, szereplőknek, hogy jelenlétükkel hozzájárulnak rendezvényünk sikeréhez! Köszönjük Székesfehérvár MJV Önkormányzatának és Városgondnokságának a program megvalósításához nyújtott segítségét! Köszönjük önkénteseink és dolgozóink munkáját, hiszen nélkülük ez a program sem jöhetett volna létre!