Szavalóverseny az állatok világnapja alkalmából

25 éves állatotthonunk feléleszt  egy régebbi hagyományt és az Állatok Világnapja alkalmából idén is szavalóversenyt hirdet általános iskolás korú gyermekek részére. A helyszínt a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár biztosítja. A szavalónak egy olyan verset kell választania, amely állatokról szól, 1. osztályos gyermekek esetén rövid mesét is elfogadunk.

A verseny időpontja: 2017. november 17. 14 óra

Eredményhirdetés és díjátadó: 2017. november 17. 17 óra (várható időpont)

Jelentkezési határidő: 2017. november 10. 16 óra

Jelentkezni lehet

  • levélben, postacím: HEROSZ Fehérvári Állatotthon, 8000 Székesfehérvár, Takarodó út 5. (a leveleknek a megadott határidőre be kell érkezniük)

  • e-mailben: fejer.megye@herosz.hu

Jelentkezés feltételei:

  • minden általános iskolás gyermek jelentkezését elfogadjuk 1-8. osztály között

  • osztályonként maximum 5 fő jelentkezését tudjuk fogadni

  • a jelentkezéskor meg kell adni a gyermek nevét, életkorát, az iskola és az osztály nevét, pedagógus és/vagy szülő elektronikus elérhetőségét, a szavalni kívánt vers címét és szerzőjét

  • a gyermekek egy olyan verssel indulhatnak, mely állatokról szól, 1. osztályos gyermek esetén rövid mesét is elfogadunk

A lebonyolítás menete:

A jelentkezők számától függően korosztályonként alakítjuk ki a csoportokat, melyek 2-3 fős szakavatott zsűri előtt adják elő szavalatukat, a gyerekek neve szerint ABC rendben.

Amikor az adott csoport végzett, a zsűri döntéshozatalra visszavonul.

Az eredményhirdetésre akkor kerül sor, amikor minden zsűri végzett, ennek várható ideje 17 óra, de a jelentkezők számától függően változhat.

A gyerekeknek az eredményhirdetésre való várakozás alatt üdítőt és rágcsálnivalót biztosítunk a Művelődési Ház tornatermében.

A kísérők a verseny ideje alatt a bejárattal szemben lévő nagyteremben várakozhatnak, itt lesz majd az eredményhirdetés, ezért kérjük, hogy az első sorokat, melyeket kijelölünk, tartsák fenn a versenyen résztvevő gyerekeknek, hogy az eredményhirdetés ideje alatt helyet tudjanak ott foglalni.