Sportos napot töltöttünk el a Decathlon Áruházban

A Decathlon Áruház meghívásának eleget téve részt vettünk a Túra Napon. Június 25-én 14-17 óráig voltunk kint, 2 felnőtt és 2 gyerek. Volt, aki autóval ment, hiszen az állatokat és a felszerelést is vinni kellett, de volt aki biciklivel érkezett. 4 állatot vittünk összesen, Mimi cicát és Csöpi kutyát első körben,

aztán csatlakozott még néhány önkéntessel hozzánk Hudini és Joe kutya. A dolgozók nagyon kedvesek és előzékenyek voltak, megengedték, hogy bent legyünk az áruházban.

KÉPEK

Ez először a nagy meleg miatt volt praktikus, mert az állatok is siettek be a klimatizált épületbe, aztán meg azért, mert 4 órakor leszakadt az ég, hatalmas zápor kerekedett. Vittünk játékokat, de nem pakoltuk ki végül, mert mindenki simogatni akart. A gyerekeknek a kutya viselkedéséről szóló szórólapot osztottuk szorgalmasan, aminek nagyon örültek. A dolgozók meginvitáltak minket egy kis sportolásra is, kipróbálhattuk a nordic walkingot.

Mindenki kapott eszközöket, kutyákkal együtt kivonultak az áruház melletti füves területre és ott sportoltak. A kutyák is kimentek, csak mi maradtunk bent a Blankával a Mimi cicàra és a holmira vigyázni. Bence és Blanka is jól érezte magát, jutott idejük az eső előtt trambulinon ugrálni és csúszdázni is.

KÉPEK

A hőség ellenére egy mini focimeccs is kerekedett a fiúk között, amig a lányok és a kutyák az épületben hűsöltek. Többen érdeklődtek állatok után, lapozattuk az örökbe fogadható állatok katalógusát. Végül egy család le is foglalta Joe kutyát, akit ivartalanítás után fogadnak majd örökbe. Joe így reagált a hírre:

2000 Ft adományt is kaptunk. A rendezvényfelelős nagyon hálás volt és örült, hogy eleget tettünk a meghívásnak.