Sikeres adománygyűjtő és örökbe fogadó nap az Auchan Áruházban

Április 7-8-9-én lehetőséget kaptunk az Auchan Áruháztól adománygyűjtő és örökbe fogadó nap szervezésére. Remekül éreztük magunkat, az állatok rengeteg simogatást és szeretetet kaptak. Köszönjük mindenkinek a támogatást!

Nem találunk szavakat olyan sok kedves emberrel találkoztunk. 652 kg eledelt kaptunk, ebben van kutya-macska táp és konzerv, kutyaszalámi. Kaptunk még tisztítószereket és takarító eszközöket. Jutifalat és teniszlabda is volt az adományok között, így a játékos tanulás is biztosított. Összegyűlt 87.475 Ft pénzbeli adomány is, melyet az állatok egészségügyi ellátására fordítunk.

Egy kutya a helyszínen lett gazdis, de még ketten itt találkoztak az új gazdival. Köszönjük mindenkinek az adományokat, a sok simogatást és az érdeklődést! Köszönjük az Auchan Áruháznak a lehetőséget!

Mirci cica aranyos, jól tűrte a forgalmat. Kutyákat bírja, szagolgat, dörgölőzik, ha nem bántják.

Boni kutya elképesztő állat. Cicával barátkozott szépen, embereket szereti. Minden feladatot megcsinál a maga kis komótos tempójában: ül, fekszik, gombnyomós, pacsi. Laza pórázon nagyon szépen jött, sokszor nézett vissza, hogy megyek-e vele vagy mondok-e mást. Nem húzott, nem rángatott, áruházi környezettől egyáltalán nem félt. Szobatiszta is, akárhányszor pisilnie kellett jelzett előzte. Minden nagyon érdekelte, minden boltba bement volna, volt, hogy nekiment az ablaknak :) Aztán elfáradt és kifeküdt a folyosó közepére aludni.

Speedy kutya mindenáron föl akart mászni az aztalra a cicákhoz. Ha odatartottuk csak a száját húzogatta kicsit. Eleinte félt és reszketett, de puhára simogattuk és délután el is szundított. Itt találkozott az álomgazdival, aki vasárnap az állatotthonból vitte haza.

Rózi kikezdett a nagyobbal, de helyre lett igazítva. Remekül hozta a szegény szenvedő eb szerepét, így sokan simizték őt is. Ő is megtalálta az álomgazdit, az ivartalanítás után viszik el.

Pozsgás cica ikicsit félt és bedugott fejjel üldögélt az ölünkben. A dobozában biztonságban érzi magát, onnan kukucskált ki, ott lehetett simizni.

KÉPEK PÉNTEKRŐL

Szombaton Skizó hozta a szokásos formáját, Mirci pedig továbbra is jól érezte magát. Délután érkezett erősítés Dedi kölyök személyében, aki kutyaiskolai elfoglaltsága miatt késett, ő nem itt, de már gazdis lett, az alomból utolsóként.

KÉPEK SZOMBATRÓL

Vasárnap is sok látogató volt, érdeklődtek a vasárnapi kutyaséta, az örökbefogadás és az önkéntesség iránt is. A totót is sokan kitöltötték, bővítve állatvédelmi ismereteiket. Dumbó kölyök a helyszínen gazdásodott.

Köszönjük az önkénteseknek, akik feláldozták a hétvégéjüket az állatok érdekében!