Pályázati felhívásaink általános iskolás korú gyermekek illetve kreatív felnőttek részére.

Állatotthonunk a 25 éves születésnapját többféle formában is megünnepli, pályázati felhívásaink kreatív felnőttekhez - ezek határideje 2017. június 5. -, és általános iskolás korú gyerekeknek is szólnak - ezek határideje 2017. szeptember 20.

A felnőtteket arra kérjük, szépítsék meg állatotthonunk lakóinak életét. A kutyások kutyakekszet, a macskások macskajátékot készíthetnek. Természetesen egy felnőtt indulhat akár mind a két pályázaton is. A műveket az állatotthonba kell eljuttatni 2017. június 05. 16 óráig.

Díjátadó és eredményhirdetés az Állatotthon Nyílt Napján, 2017. június 18-án lesz!

Az általános iskolás korú gyermekeknek is két pályázati felhívásunk van. A rajzolni szerető gyerekektől A/4 méretű rajzokat várunk. A téma: Az állatok érző lények. Azoktól a gyerekektől, akik inkább írni, fogalmazni szeretnek max. két oldalas kis novellát várunk. A téma: Ezt tanultam az állatoktól.

Természetesen egy gyermek indulhat akár mindkét pályázaton is. Elfogadjuk az idei tanévben nyolcadikos gyerekek jelentkezését is.

A pályázatok benyújtási határideje: 2017. szeptember 20. 16 óra.

Az eredményhirdetés és a díjátadó az állatok világnapj alkalmából megrendezésre kerülő Fehérvár fényei az állatokért rendezvényen lesz, 2017. október 7-én, a Múzeum Caféban.

A legjobb műveket honlapunkon és facebook oldalunkon is közzétesszük, a rajzokból és novellákból pedig kiállítást rendezünk a Vörösmarty Mihály Könyvtárban.