Köszönjük az adományokat és a sok bíztatást!

A január mindig nehéz időszak, lecsengtek az ünnepek, szürke az időjárás, ott a szilveszteri őrület utóhatása, ilyenkor minden adománynak, biztatásnak külön értéke van. Köszönjük mindenkinek, aki nemcsak az ünnepek alatt gondol a kidobott, magára hagyott állatokra. A tárgyi adományokról igyekszünk minden alkalommal beszámolni, bár a sok névtelen adományozót nem tudjuk egyesével megemlíteni, de a hálánkat feléjük is küldjük.

A számlánkra történő utalással is sokan segítenek, van aki havi állandó összeggel, van aki egyszeri utalással, mindent nagyon köszönünk. Azok az üzenetek is elérnek hozzánk, amelyet az utalásoknál feltüntettek:

"Köszönettel a kitartó munkátokért!"

"Kis segítség."

"Köszönjük az áldozatos munkát!"

"Köszönjük az állatok nevében!"

Bizony a hétköznapokon, amikor elkeseredünk egy-egy állat sorsa miatt, amikor újra és újra szembesülünk az emberi felelőtlenséggel, aljassággal, akkor nagyon kellenek ezek a "lelki fröccsök". 

A Támogatói Társaságunknak is évről-évre emelkedik a létszáma, ma már 15 fő utal hónapról-hónapra, hozzájárulva az állatok ellátásához.

Örvendetes, hogy sok virtuális örökbe fogadás is történt, akinek már van otthon néhány saját állata, az ezen a módon is tud segíteni.

Nagyon jó volt megtapasztalni az összefogást Mogul műtétje kapcsán, túl az anyagiakon is sokat jelent, hogy ilyen sokan segítettek és nem jelentett gondot a műtét, a lábadozás, és sikerült egy újabb életet megmenteni, biztosítani, hogy Mogul teljes életet élhessen.

Sajnos sok olyan változás van körülöttünk, ami nem kedvez a civil szervezeteknek és nekünk, akik egyébként sem tudnak hirdetésekre, reklámokra költeni, mert minden fillért az állatokra költünk, nagyon nehéz ebben a helyzetben fennmaradni. Gyakorlatilag állandó verseny helyzetbe kényszerítenek bennünket.

Az adóbevallás változása már a tavalyi évben is jelentős csökkenést eredményezett, ha ez tovább folytatódik, akkor az egyesület és az általa fenntartott, működtetett 5 állatmenhely léte kerül veszélybe. Kérjük, gondoljatok ránk az adóbevallásnál is!

Akár a NAV, akár a munkahelyetek készíti el az adóbevallásotokat, az EGYSZA nyomtatványt külön is beküldhetitek bármikor május 20-ig. Ezen elég egyesületünk adószámát feltüntetni a saját adataitok mellett:

19816016-1-43

A facebook változtatásai pedig megnehezítik a kommunikációt, ott is csak akkor lehetnénk eredményesek, ha lenne pénz, amiből hirdetni tudjuk a posztjainkat. De ezeket a pénzeket inkább az állatok gyógyítására fordítjuk.

Köszönet a támogatóknak, segítőknek, adományozóknak, önkénteseknek!