Fehérvár fényei az állatokért - fáklyás felvonulás

Október az állatvédelmi hónap, az Állatok Világnapján mindenkinek kicsit eszébe jutnak a szenvedő, magukra hagyott állatok, akikért mi az év minden napján dolgozunk. Ki kell állni az állatokérr, mert ők nem tudnak magukért szót emelni.

A Dog Garden Kutyapanzió és a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vár mindenkit október 7-én 19 órakor, aki fontosnak tartja, hogy az állatokra, az állatvédelemre felhívjuk a figyelmet. Gyülekező a Fehér Palota Üzletközpont Parkolójában.

Az állatvédelem fontos eleme a nevelés, a szemléletformálás, az eseményt ezért a 25 éves Fehérvári Állatotthon - Herosz által meghirdetett pályázatok díjátadójával kezdjük. Utána fáklyás felvonulás lesz, ahova hozd el kedvencedet is! Szeretettel várunk! A felvonuláson a jó hangulatról a tűzzsonglőrök gondoskodnak, a végállomás a Magyar Király Szálló előtt lesz, ahol a tűzzsonglőrök és a fényfestők bemutatója lesz látható.

Az Állatok Világnapja alkalmából plakátkiállítás nyílik a Fehér Palota Üzletközpont emeleti folyosóján, szeptember 28-án, 11.30 órától. A plakátok az állatvédelem fontos elemeire hívják fel a figyelmet. A plakátok október 8-áig lesznek láthatóak.