Állatvédelmi napközis tábor a HEROSZ Fehérvári Állatotthonban 2021

Állatvédelmi napközis tábor az állatotthonban 2021

Naponta rengeteg állatvédelmi problémával találkozunk, a felelősség vállalás hiánya miatt sok állat szenved, nem elég szeretni az állatokat, de megfelelően is kell velük bánni. Munkánk során mindig is nagy hangsúlyt fektettünk és fektetünk a megelőzésre. Hisszük, hogy neveléssel, szemléletformálással még több állaton lehet segíteni. Ennek jegyében szervezzük a nyári napközis tábort már 1995 óta.

A táborba beérkezési sorrendben tudjuk fogadni a jelentkezéseket, ha egy-egy turnus betelt, azt mindig kiírjuk. A táborban a járvényvédelmi szabályok betartása mind a gyermekek, mind a szülők részére kötelező.

I. turnus: 2021. június 21-25. - BETELT!

II. turnus: 2021. július 12-16. - BETELT!

III, turnus: 2021. augusztus 9-13. - BETELT!

A tábor díja 15000 ft/fő/hét

A jelentkezési lap letölthető itt:

Jelentkezési lap word dokumentum

Jelentkezési lap pdf

A gyerekek 9-15 óra között vannak nálunk, hétfőtől péntekig. Az állatvédelem alapjaitól kezdve nagyon sok témát érintünk, sokat tanulnak, de játékos formában és közben bepillantást nyernek az állatotthon életébe, megismerik az ott élő állatok sorsát.

A szülőknek nyilatkozniuk kell a gyermek egészségi állapotáról, csak egészséges, tünetmentes gyermeket tudunk fogadni a táborban. Ha egy gyermeken betegség jeleit észleljük, értesítjük a szülőt, akinek haza kell őt vinnie. A nyilatkozat letölthető itt:

Szülői nyilatkozat

A gyerekek a táborba szüleikkel érkeznek, és velük távoznak, nem romlandó élelmet és megfelelő mennyiségű innivalót a szülőknek kell biztosítani. Fontos, hogy az időjárásnak megfelelő ruházatban legyenek, esőkabát, sapka mindig legyen a hátizsákban. A speciális helyzetre tekitettel minden gyermeknél kell lennie maszknak! Egy jegyzetfüzet és íróeszköz is legyen a csomagban, a feladatlapokat megkapják és hazavihetik. a turnus végén a kutyasétáltatást is kipróbálhatják a gyerekek. A tábort egy játékos teszttel zárjuk, a legjobbak jutalmat kapnak.

Jelentkezni a pontosan kitöltött jelentkezési lap elküldésével lehet.

A jelentkezéseket fogadni tudjuk:

e-mailben: fejer.megye@herosz.hu

postán (8000 Székesfehérvár, Takarodó út 5.)

Egy turnusra maximum 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni, érkezési sorrendben!

A tábor díjának befizetése: legkésőbb a turnus hetét megelőző hétfőig kell megérkeznie a díjnak a számlánkra. Vagyis

I. turnus esetén a legutolsó beérkezési határidő: 2021.06. 14.

II. turnus esetén a legutolsó beérkezési határidő: 2021.07. 05

III. turnus esetén a legutolsó beérkezési határidő: 2021.08.02.

Befizethető az OTP számlánkra: 11736006-21466890-00000000 a következő megjegyzéssel: "Herosz napközi, turnus ideje, gyermek neve".

 

A turnust megelőző héten fognak a szülők egy tájékoztató levelet kapni, a jelentkezési lapon megadott e-mail címre. A jelentkezést legkésőbb lemondani a turnus kezdő időpontja előtt 10 nappal lehet, későbbi lemondás esetén a tábor díjának 70 %-át ki kell fizetni. A késői lemondással másoktól veszik el a helyet, kérjük, ezekre legyenek tekintettel.