Állatvédelmi napközis tábor az állatotthonban 2019

Naponta rengeteg állatvédelmi problémával találkozunk, a felelősség vállalás hiánya miatt sok állat szenved, nem elég szeretni az állatokat, de megfelelően is kell velük bánni. Munkánk során mindig is nagy hangsúlyt fektettünk és fektetünk a megelőzésre. Hisszük, hogy neveléssel, szemléletformálással még több állaton lehet segíteni. Ennek jegyében szervezzük a nyári napközis tábort már 1995 óta.

A táborba beérkezési sorrendben tudjuk fogadni a jelentkezéseket, ha egy-egy turnus betelt, azt mindig kiírjuk.

MINDEN TURNUS BETELT, 2019. 05. 15-étől NEM TUDUNK TÖBB JELENTKEZÉST FOGADNI.

I. turnus: 2019. 07. 08-12. 

II. turnus: 2019. 08. 12-16. 

A tábor díja 10000 ft/fő

Jelentkezési lap

A gyerekek 9-15 óra között vannak nálunk, hétfőtől péntekig. Az állatvédelem alapjaitól kezdve nagyon sok témát érintünk, sokat tanulnak, de játékos formában és közben bepillantást nyernek az állatotthon életébe, megismerik az ott élő állatok sorsát.

A gyerekek a táborba szüleikkel érkeznek, és velük távoznak, élelmet és folyadékot a szülőknek kell biztosítani. Fontos, hogy az időjárásnak megfelelő ruházatban legyenek, esőkabát, sapka mindig legyen a hátizsákban. Egy jegyzetfüzet és íróeszköz is legyen a csomagban, a feladatlapokat megkapják és hazavihetik. a turnus végén a kutyasétáltatást is kipróbálhatják a gyerekek. A tábort egy játékos teszttel zárjuk, a legjobbak jutalmat kapnak.

NAPKÖZI 2018

Jelentkezni a pontosan kitöltött jelentkezési lap elküldésével lehet.

A jelentkezéseket fogadni tudjuk

– e-mailben: fejer.megye@herosz.hu

– személyesen az állatotthonban

– postán

Egy turnusra maximum 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni, érkezési sorrendben!

A tábor díjának befizetése: legkésőbb a turnus előtti hétfőig kell megérkeznie a díjnak.

Befizethető személyesen az állatotthonban vagy az OTP számlánkra: 11736116-20084974-00000000 a gyermek nevének és a turnusnak a megjelölésével.

A turnust megelőző héten fognak a szülők egy tájékoztató levelet kapni, a jelentkezési lapon megadott e-mail címre. A jelentkezést legkésőbb lemondani a turnus kezdő időpontja előtt 10 nappal lehet, későbbi lemondás esetén a tábor díjának 70 %-át ki kell fizetni. A késői lemondással másoktól veszik el a helyet, kérjük, ezekre legyenek tekintettel.