Állatok karácsonya 2016

Elérkezett az advent időszaka, a várakozásé. Védenceink egész évben várakoznak: egy jobb gazdára, felelős, szerető családra. Szeretnénk, ha számukra is szép lenne ez az ünnep és minél többen tölthetnék új családjukkal ezt az időszakot és az elkövetkező éveket. Szeretnénk azonban mindenki figyelmét felhívni arra, hogy az élő állat nem ajándéktárgy! Semmi szín alatt nem lehet meglepetés az állat! Fontos, hogy mindig az válassza ki az állatot örökbe fogadáskor, aki majd egész életében vele fog élni, gondoskodni fog róla. A gazdi és az állat személyes találkozása nagyon fontos az örökbe fogadás előtt.

Szeretettel várjuk a jó szándékú angyalokat 2016. december 09-én 14 órától Állatotthonunkba. Gyermektagozatunk tagjai fognak rövid műsort adni. Az ünnepség után közösen feldíszítjük az állatok karácsonyfáját, mely alá bárki elhelyezheti ajándékait, melyet az állatoknak szán. Ezek után lehetőség lesz az állatokkal való játékra, simogatásra. Az adományokat év végéig fogadjuk Állatotthonunkban, a Takarodó út 5. szám alatt, bármely napon 14-16.30 között.

Jelenleg a legnagyobb szükségünk kutya és macskakonzervre van, főleg a kölyök állatok részére. Macskatáp, kutyatáp, forgács, szalma, etető- és itatóedények, tisztítószerek, vitaminok, parazita ellenes készítmények, ezek mind-mind hasznos adományok az állatok számára. Ágyneműhuzatokat, törölközőket is szívesen fogadunk.

Az állatok ellátásához sok olyan kiadásra is szükség van, melyekhez pénzbeli adományokra is szükségünk van: víz, villany, gáz, szemétszállítás, szippantás, állategészségügyi költségek. Ezekhez is örömmel fogadjuk a támogatásokat az OTP számlánkon:

11736116-20084974-00000000

Köszönjük!